Arkiv for aktuelle saker

litteraturuka2018 700x400px

Nå inntar Litteraturuka Vestfold

Folkebibliotek, kulturhus og andre arenaer i alle deler av Vestfold fylles med litteraturarrangementer av høy kvalitet hele neste uke. Litteraturuka i Vestfold arrangeres for 21. gang fra 5. – 11. november.

Ung kvinne med hodetelefoner i byen. Foto

Gratis lydbøker fra Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek

Alle har rett til å lese! NLB låner ut lydbøker gratis til alle som strever med å lese på grunn av funksjonsnedsettelse eller sykdom.

nasjonal bibliotekdag.no

Nasjonal bibliotekdag 1.september

For fjerde år på rad feires Nasjonal bibliotekdag 1. september. Se filmen vi har laget for anledningen, og les om hva vi i Vestfoldbibliotekene er særlig stolte av!

PressReader

Visste du at du kan lese over 7000 aviser og tidsskrifter fra mer enn 100 land og på over 70 språk helt gratis via PressReader?

Utvalg fra FilmBib. Skjermdump. Foto.

Se dokumentarer og kortfilmer gratis!

Få tilgang til en unik samling av kort- og dokumentarfilm på PC, nettbrett eller mobil, med nye og forbedrede FilmBib

Facebook-reklame-NB

Sommerles 2018!

Sommerles.no startet i Vestfold, men er i år blitt nasjonal! Sjekk ut sommerens kuleste lesekampanje! 🙂

Biblioteksøk-plakat. Foto.

Biblioteksøk

Biblioteksøk er Nasjonalbibliotekets nye søketjeneste for norske bibliotek.
Bruk gjerne lenken på våre nettsider, og søk opp og bestill bøker til ditt bibliotek.

Leser søker bok jubileumslogo. Foto,

Leser søker bok

Visste du at alle Vestfoldbibliotekene er Bok til alle-bibliotek? Vestfoldbibliotekene samarbeider med Leser søker bok og har gode samlinger med tilrettelagte bøker.

Jente med nettbrett

Ny versjon av eBokBib

eBokBib versjon 4.0 ble lansert 15. februar 2018.
Du laster ned den nye versjonen i App Store eller Google play.

Blå hodetelefoner og bøker. Foto.

Lån gratis lydbøker fra Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek

Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek er biblioteket for deg som strever med å lese.

Litteraturuka fyller 20 år!

Vi håper å se deg i Vestfoldbibliotekene, når Litteraturuka arrangeres for 20. gang i Vestfold i uke 45. Åpningsforestillingen finner sted på Tønsberg og Nøtterøy bibliotek mandag 6. november 🙂

Kari Sverdrup. Foto

Litteraturprisen til Kari Woxholt Sverdrup

Vestfolds Litteraturpris for 2017 tildeles Kari Woxholt Sverdrup (f. 1957) for hennes barne- og ungdomsbøker. Prisen blir delt ut på Litteraturuka i november.
Bøkene hennes finner du i Vestfoldbibliotekene!